Privacyverklaring

                                         privacy Verklaring Fashionesta

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om

Wanneer je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid van Fashionesta. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt en/of doorverkocht. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn in overeenstemming met de Algemene Vordering Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Juli 2019

Fashionesta https://www.fashionesta.nl

 

Over ons

Fashionesta wordt beheerd door Esther Mulder

Gegevens:

Fashionesta

Munsterheerd X

9736GK Groningen

kvk: 74083171

 

Welke Gegevens Verzamelen We?

Wanneer je bent ingescheven voor de nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

* voor en- achternaam

* e-mailadres

* telefoonnummer

* bedrijfsnaam

* straat en huisnummer

* Postcode & woonplaats

* thuisland

* IP- adres

 

Met Welk Doel Gebruiken We de Persoongegevens?

* Je voor- en achternaam en adres worden gebruikt voor het verzenden van een bestelling.

* Je voor- en achternaam en e-mailadres wordt gebruikt van het verzenden van commerciële nieuwsbrieven,   mits je je hiervoor hebt aangemeld.

* Je naam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij het doen van een bestelling kunnen we gebruiken   voor het beantwoorden van vragen en/of navraag doen over een bestelling. Het is niet verplicht je                   telefoonnummer in te vullen, communicatie kan dus ook altijd via e-mail verlopen.

* Je e-mailadres wordt gebruikt om je een bevestiging en factuur te sturen na het plaatsen van een                   bestelling. Ook kan de bezorgdienst uit naam van Fashionesta een track&trace code sturen wanneer het         pakket wordt verzonden.

* Jouw IP-adres wordt opgeslagen wanneer jij een bestelling plaatst om misbruik bij betaling te herkennen.

 

Jouw Gegevens op Fashionesta.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je ten alle tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en op het systeem van Mijnwebwinkel.nl.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel.nl. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL- verbinding.

 

Jouw Rechten

* Je hebt ten alle tijden recht de toestemming tot het verwerken van je gegevens in te trekken. Je gegevens     zullen dan niet langer verwerkt worden.

* Je hebt ten alle tijden recht je gegevens in te zien, aan te passen en te verwijderen.

* Je hebt het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer jij het niet eens bent met   hoe we jouw gegevens verwerken.

* Je hebt recht aan te vragen dat jouw gegevens leesbaar worden overgedragen naar een andere parij.

Indien je gebruik wilt maken van bovenstaande rechten kun je hiervoor schriftelijk een verzoek doen. Hieronder wordt ook wel per e-mail verstaan. Je kan je verzoek mailen naar missesta@hotmail.com.

 

Moet Je Jouw Gegevens Verstrekken?

Zonder jouw gegevens kunnen wij je geen bestellingen of info sturen. We verwerken je gegevens dus alleen om ervoor te zorgen dat jij je producten zo snel en gemakkelijk mogelijk ontvangt en/of info ontvangt. We zullen jouw gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen enkel aan derden ter beschikking worden gesteld als zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling, zoals de postbezorger.

Wanneer je jouw bestelling betaald wordt je doorverwezen naar een zogenaamde Payment Processor via een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (Creditkaarnummer, PayPal Login of IDeal gegevens) worden door deze beveiligde verbinding niet doorgegeven aan onze servers en worden dus ook niet opgeslagen.

 

De Beveiliging van Jouw Gegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL- certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

Cookies

Cookies zijn kleine bestandjes die met mijn website worden meegestuurd en door jouw browser wordt opgeslagen op het apparaat waarmee je de website bezoekt, bijvoorbeeld je computer of telefoon. Wanneer je de website later weer bezoekt kan de informatie die is opgeslagen in de cookie worden meegestuurd.

De cookies zorgen ervoor dat de website zo goed mogelijk werkt en dat de advertenties worden afgestemd op jouw voorkeuren.

Ook door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van onze website kunnen optimaliseren. Bij Google Anaytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom ook niet persoonlijk herleiden.

Je kan cookies uitschakelen en/of verwijderen via jouw browserinstellingen. Je kan cookies van derden automatisch uitschakelen, in je browserinstellingen aangeven dat je niet getrackt wilt worden, en cookies altijd verwijderen uit je browser en blokkeren per domein.

 

Social Media

Wij vinden het Super Leuk als je info en producten van Fashionesta deelt op Social Media, daarom staan er 'Share Buttons' van Facebook, Twitter, LinkedIn en Whats App op deze website. Wanneer jij er voor kiest informatie te delen op jouw Social Media is het belangrijk dat je hun privacy verklaringen raadpleegt.

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-rules

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

https://myshadow.org/lost-in-small-print/whatsapps-privacy-policy

 

Bewaartermijn

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Dit zijn de bewaartermijnen die we aanhouden:

* E-mails en Nieuwsbrieven. Jouw gegevens die je opgeeft bij het aanmelden van nieuwsbrieven worden bewaard zolang jij hiervoor staat ingeschreven. Wanneer jij je afmeld voor onze nieuwsbrief worden jouw gegevens binnen 3 maanden uit ons systeem verwijderd. Je ontvangt per direct geen nieuwsbrief meer.

* Persoonsgegevens voor bestellingen. Jouw gegevens worden niet langer dan 6 maanden na je laatste bestelling bewaard, tenzij je een profiel hebt. Wanneer je een profiel hebt blijven je gegevens in bewaring, tenzij je aangeeft je profiel te willen opheffen.

* De gegevens in mijn boekhoudsysteem worden tenminste 7 jaar bewaard, om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Na het verloop van deze 7 jaar worden jouw gegevens binnen een jaar verwijderd, tenzij er een wettelijke verplichting is om deze langer te bewaren.

 

Wijzigingen

Fashionesta behoudt ten alle tijden het recht het privacy beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

 

Sorteer op

Fashion News!

Blijf op de hoogte van onze laatste Trends, Kortingen, Acties en meer...♡
Aanmelden
© 2018 - 2021 INFORMATIE OVER FASHIONESTA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel